AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Müminhan Bilgin, 6 adaya desek vermek için seçim çalışmalarına katıldı. 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili adayı Süleyman Soylu ve partililer ile birlikte esnaf ziyaretlerine katılan Bilgin, ‘Trabzon’da hizmet ve istikrarın devam etmesi için AK Parti’nin Trabzon’dan güçlü bir ekiple TBMM’de temsilinin şart olduğunu ifade etti. 
Birbirinden değerli 6 aday ile Trabzon’a gelen hizmetlerin kat be kat artacağını ifade eden Bilgin ‘Türkiye’nin ender siyasetçilerinden, partimizin genel başkan yardımcısı Süleyman Soylu, şehrimizde il genel meclisi başkanlığı, il başkanlığı, ve Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığı Yapmış Muhammet Balta, 3 dönemdir aday adayı olan ve yıllardır partinin her kademesinde, her organizasyonunda yer alan Ayşe Sula Köseoğlu, yine Trabzon’da 5.5 yıl il başkanlığı yapmış tekilatların sevilen ismi  Adnan Günnar, Türkiye’de sağlık alanındaki önemli hizmetlerin mimarı müsteşarımız Nihat Tosun ve şehrin bağrına bastığı kardeşimiz Avukat Salih Cora. 
Ve bu isimlerin yanında 100 bini aşkın üyesiyle Trabzon’un en büyük STK’sı olan AK Parti. Tüm bu unsurları yan yana koyduğunuzda başarının gelmesi mucize olmayacaktır. 
Bende Trabzon’daki seçim çalışmalarına katılarak partimize bir karınca misali sağlayabildiğim katkının en büyüğünü sağlamaya çalışacağım. Ziyaretlerimiz esnasında partimiz adaylarına gösterilen yoğun teveccüh başarısının bir habercisidir’ ifadelerini kullandı.