Futbol Şube Sorumlusu Şanver, “İnegölspor ile oynayacağımız finalden yüzümüzün akıyla çıkacağımıza inanıyoruz. PTT 1. Lig'e çıkan üçüncü takım biz olacağız” dedi
Spor Toto 2. Lig play-off yarı finalinde Pendikspor'u eleyen 1461 Trabzon, gözünü final maçında karşı karşıya geleceği İnegölspor karşılaşmasına çevirdi. Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Şanver, İnegölspor ile yapacakları final maçından da yüzlerinin akıyla çıkacaklarına inandığını söyledi. Şanver, Spor Toto 2. Lig'de çeyrek ve yarı finalde iyi mücadele ederek rakiplerini elediklerini ifade ederek, "Finalde Alanya'da İnegölspor ile karşılaşacağız. PTT 1. Lig yolunda son adıma girdik. Bugüne kadar elimizden bırakmadığımız disiplinli çalışma isteğimizi inşallah son dakikaya kadar taşıyarak, Trabzon'a şampiyonluk yaşatmak istiyoruz" diye konuştu.
Futbolculara güvendiklerini dile getiren Şanver, ''Teknik heyet, futbolcular ve yöneticiler olarak İnegölspor maçından yüzümüzün akıyla çıkacağımıza inanıyoruz. Taraftarımıza bu zorlu karşılaşmada her zamankinden daha çok ihtiyacımız var" dedi. Şanver, finalin telafisi olmadığını vurgulayarak, "Rakibimiz de bizim gibi üst ligi çok arzulayan bir takım. Çok zevkli ve çekişmeli bir müsabaka olacağını düşünüyoruz. İnşallah Alanya'da taraftarımızın desteğiyle PTT 1. Lig'e çıkan üçüncü takım biz olacağız'' ifadesini kullandı. 1461 Trabzon ile İnegöl arasındaki final maçı, 25 Mayıs Pazartesi günü saat 19.00'da Alanya Oba Stadı'nda oynanacak.