61saat.com diyor ki..!


DİKKAT…!
Fener’in teorisyenleri, Trabzonspor’u tartışma ortamına çekiyor. Yönetim sabırla gelişmeleri aklı selim takip etmeli..

VE BİR FIKRA
Kuşkusuz fıkralar kıssadan hisse gibidir. Trabzonspor’un halini Temel’in şu fıkrasına da benzetebilirsiniz..
Temel mahkemeye girir. Üç beş saat içinde kan ter içinde çıkar. Dursun merakla sorar: “Ne oldi laa..?”
Temel cevap verir.. “Anam ağladı beraatı, müebbede çevirinceye kadar..”

BİR FIKRA DAHA

Nasrettin Hoca’ya alacaklısı gelir.

Hoca, alacaklısına evinin karşısındaki dağı gösterir. Der ki.. “Bak o dağdaki karlar eriyecek. Otlar bitecek, ben koyunları oraya getireceğim otlatacağım. Yünlerini de aha bu evin bahçesindeki tel örgülerden geçerken takılacak toplayacağım sonra bunları iplik yapıp satacağım paranı da ödeyeceğim..” Hoca’nın alacaklısı güler.. Hoca da hemen cevap verir..” Buldun peşin parayı gülersin değil mi..?” Bize 3 Temmuz’u Nasrettin Hocanın dağı gibi göstermiş olabilirler.. Akıllı olmak gerek..

ŞİMDİ BİZİM HALİMİZ

Bu iki fıkradaki gibimidir. Elbette değil. Trabzonspor yönetimi tezden; savunmaya geçecek olan şikecilerin Trabzonspor üzerine oyunlarını bertaraf etmelidir.
İşte yöneticilik vasfı kabiliyeti, özverisi, sorumluluğu ve de mesaisi burada başlıyor. Bu güne dek Trabzonspor yöneticiliği yapmak kolaydı. Maçlar sahada oynanıyor arada transfer döneminde birkaç zorluk yaşanıyor sonra keyif…

Yan gel yat, mebusluğu kap gibi bir şeydi.

Şimdi yöneticiliğin yöneticilik olacağı tam andayız..

O HALDE Trabzonspor yönetimi derinden ve sessiz gidecek..

VE TRABZONSPOR

Taraftarı sesli haykıracak. Boykotlarını yapacak. Hürriyet almayacak. Trabzonspor’un anasının ak sütü gibi helali olan şampiyonluğunu isteyecek..

AMA BİR SABIKAMIZ VAR


Yıllar önce Sabah gazeteci Arsin’deki tesislerinde basılırken belden aşağı yazmayı seven bir köşe yazarı Karadenizlileri Trabzonluları çok aşağılayan bir fıkra yazmıştı.

Fıkra çok ağırdı. Rus fahişeler üzerinden bize yüklenilmişti. Trabzon halkı anında tepkisini verdi. Arsin’de devlet yolunu kesti. Sabah gazetesinin traji dibe vurdu. Bir hafta sonra Sabah Çin malı TS amblemli bir gazete alına bedava çay kupası verdi (Bardak yani).. Sabah o gün traj patlaması yaşadı.. Bizim böyle sabıkamız olmasına rağmen

YÖNETİM SUSACAK

TARAFTAR KONUŞACAK…

Tamam mı dostlar…