61SAAT HABER SERVİSİ- Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmada konuk ekip 2-0 kazanarak liderlik koltuğunu Fenerbahçe'den geri aldı.Trabzonspor ise  4.'lük şansını bir kez daha kaybetti. 

Maçın ardından konuşan Trabzonspor'un yıldız isimlerinden Yusuf Erdoğan, "Ligin en iyi takımıyla ikinci yarının en iyi takımı karşılaştı. Ersun hoca sonrası iyiyiz. Beşiktaş harika oynuyor. 3 senenin avantajı var. Güzel maç oldu. Kırılma anları oldu. Büyük maçlarda gol atan kazanıyor. Taraftarımız bizi iyi destekledi. Olmadı. Bu sene maalesef derbilerde tek Beşiktaş'a kaybettik. Büyük maçlarda güzel top oynadığımızı düşünüyorum. Biz kendi sahamızda çok iyi sezon geçirdik. Bugün de büyük maçların atmosfori farklı olur. Öyle çıktık. İyi de başladık. Futbol şansı Beşiktaş'tan yanaydı" dedi. 

Taraftarların gösterdiği protestolara ise Yusuf, "Biz Trabzonspor futbolcularıyız. Trabzonspor'a gelen bütün futbolcular değerlerlidir. Bir şeyleri kanıtlayarak buraya gelir. Herkesin tabiki eleştirmeye hakkı vardır. Trabzonspor futbolcuların kalitesi her zaman bellidir. 4 büyük takımdan birinde oynuyoruz. Sürekli birlikteyiz. Ailemizden hocalarımızla birlikteyiz. Bugün  ailelerimiz bizim stadyumdaydı. Yani biz futbolcudan önce insanız. Ailelerimiz arkadaşlarımız var. Biz Trabzonspor'un ne demek olduğunu biliyoruz. O yüzden hak ettiğimiz değeri görmek istiyoruz. Bizi eleştirebilirler" dedi. 
Kendisinin de Trabzon'a ilk geldiğinde zorluk çektiğinin altını çizen Yusuf, sözlerini şu şekilde bitirdi: "Bende ilk geldiğimde zorluk çektim. Burası her yere benzemez. Trabzon  insanı farklı insan. Sevdimi tam sever. O yüzden bu durumun bilincindeyiz. Lütfen biraz sabır göstersinler. bu sene zorlu bir dönemden geçiyoruz. Zorlu bir sezon başı yaptık. Kötü gidiyorduk. Daha sonra farklı bir Trabzonspor vardı. Bugün de üzgünüz kaybettik. Biz de üzgünüz. Uyumayacağınız bu akşam. Soyunma odasında neler olduğunu biz biliyoruz. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum buraya geldikleri için. Bizim umrumuzda olmadıkları gibi düşünmesinler. bizi desteklemeye devam etsinler"

KAYNAK: 61SAAT.COM