İlk yarıyı 3-0 önde kayan Zağnosspor ikinci yarıda da etkili oyununu sürdürdü ve 3 gol daha bularak sahadan 6-0’lık net skorla galip ayrıldı. Bu sonucun ardından Zağnosspor puanını 8’e çıkararak zirve takibini sürdürdü.


MAÇTA AHMET FIRTINASI

Son haftalarda istenmedik sonuçlar alan Zağnosspor Söğütlü Belediyespor karşısında aaldığı galibiyetle yeniden ayağa kalktı. Güneşli bir havada oynanan müsabakaya Zağnosspor etkili başladı. Maçın henüz 7.dakikasında Ahmet Alagöz ile 1-0 öne geçen kırmızı-mavi-beyazlılar, geçmiş haftalarda aldığı kötü sonuçları affettirebilmek adına ikinci gol için yüklendi. Maç boyu savunma yapmaya çalışan Söğütlü’nün genç oyuncuları tecrübeli rakibine karşı direnmekte güçlük çekti. 17.dakikada ceza sahası içerisine giren Emre Kalaycı arkadaşı Ahmet Alagöz’ü gördü. Emre’nin pasını iyi değerlendiren Ahmet kendinin ve takımının 2.golünü kaydetti. Bu golden sonra iyice savunmaya çekilen yeşil beyazlılar, Zağnosspor’un ataklarını kesmekte oldukça zorlandı. Kanatları iyi kullanan kırmızı-mavi-beyazlılar 27.dakikada sağ kanattan gelişen atakta altı pasın içerisine kesilen ortayı iyi değerlendirdi ve farkı 3’e çıkardı. 2 golün sahibi Ahmet Alagöz, yapılan ortayı kafayla tamamlayarak hat-trick yaptı. Bu gol ilk yarının skorunu da belirleyen gol oldu ve Zağnosspor soyunma odasına 3-0 üstünlükle girdi.


İKİNCİ YARI FARKA KOŞTULAR

İkinci yarıya Zağnosspor değişiklikler yaparak başladı. Önümüzdeki haftaları düşünen teknik direktör Erol Batur, savunmanın solunda oynayan Kader Ulusoy’un yerine Ömer Bayrak’ı, orta alanda görev yapan Hakan Çakın’ın yerine ise Ali Mumci’yi oyuna dahil etti. Önümüzdeki haftalara moralli girmek isteyen Zağnosspor, Söğütlü kalesine 4.gol için yüklenmeye devam etti. Maçtaki 3 golün sahibi olan Ahmet Alagöz iyi oyununu bir de asistle süsledi. Sol kanattan gelişen atakta Ahmet topu içerdeki Hakan’a çevirdi. Topa bekletmeden vuran Hakan Bayraktar skoru 4-0’a taşıyan golü kaydetti. İkinci yarıda da gollerine devam eden Zağnosspor’da Ahmet Alagöz güne damgasını vurmaya devam etti. 3 gol 1 asistle yıldızlaşan Alagöz 66.dakikada skoru 5-0’a getiren golü kaydetti. Bu gol Ahmet’in maçtaki 4.golü oldu. Bu golden iki dakika sonra teknik direktör Erol Batur son oyuncu değişikliği hakkını kullandı ve günün yıldızı Ahmet Alagöz’ü alkışlar eşliğinde dışarı aldı ve yerine Serkan Demirci’yi dahil etti. 5-0’ın verdiği rahatlıkla oynayan Zağnosspor iyice oyundan düşen rakibine karşı kontrolü yine de elden bırakmadı. 76.dakikada arka direkte topla buluşan Eray Bayrak topu filelerle buluşturdu ve skoru 6-0’a taşıdı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve Zağnosspor 3 puanı 6 golle aldı. 

SAHA: Yavuz Selim
HAKEMLER:Sinan Özcan **, Deniz Sekban**, Yakup Bulut **
ZAĞNOSSPOR: Murat Kul ***, Kader Ulusoy ***(Dk. 46 Ömer Bayraktar***), Sami Bayram ***, Tamer Altun ***,Eser Batur ***, Hakan Çakın *** (Dk. 46 Ali Mumci***), Eray Bayrak ***, Hakan Bayraktar***, Mustafa Gökmen Bozlar***, Ahmet Alagöz **** (Dk. 68 Serkan Demirci***), Emre Kalaycı ***
SÖĞÜTLÜ BELEDİYESPOR:Sefa Çelik*,(Dk.53 Onur Birinci*) Halil İbrahim Şen*, Ramazan Karadirek*, Alp Kaan Topal*, Ramazan Atmaca*, Mustafa İskenderoğlu*, Berat Yavuz* (Dk. 64 Ramazan Topal*), Özay Birinci*, Mertcan Seyis*, Muzaffer Bayraktar*, Özcan Topal* (Dk. 76 Ufuk Güner*)

GOLLER: Dk. 7, 18, 27, 66 Ahmet Alagöz, Dk.53 Hakan Bayraktar, Dk. 76 Eray Bayrak (Zağnosspor)