İŞTE AMK'NIN O HABERİ KARARI SİZ VERİN:

Bordo-Mavilelerin en istikrarlı futbolcularından Didier Zokora, ocak ayında Trazonspor’a “elveda’ diyebilir. Yaptığı astronomik harcamalarla dikkat çeken kadrosunda Didier Drogba ile Nicolas Anelka gibi dünyaca ünlü iki yıldızı barındıran Çin Süper Ligi ekiplerinde Shanghai Shenhua’nın başarılı orta sahayı kıskaca aldığı ifade edildi.
Zokora’nın yakın arkadaşı Drogba’yı da bu transferin gerçeklemesi için kullanmayı planlayan Shanghai yetkililerinin, Zokora’yı ikna ettikten sonra Trabzonspor’un kapısını çalacağı ve 7 milyon Euroluk bir teklifte bulunacağı iddia edildi.
32 yaşındaki Zokora, Karadeniz ekibine 2011 yazında Sevilla’dan transfer olmuş, bu oyuncu için yönetim İspanyol kulübüne 5 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti.

SUÇLU BEN MİYİM?
Daha önce defalarca Trabzon’da mutlu olduğunu dile getiren Zokora’ınn bu teklife sıcak baktığı öğrenilirken, Fildişili yıldızdaki fikir değişikliğinin sebebi de ortaya çıktı. Buna göre ligin 6. Haftasında oynanan Mersin İdman Yurdu maçının devre arasında kenara alınan Zokora, karşılaşma sonrası Teknik Direktör Şenol Güneş ile tartışmış ve ‘tek aysana ben miyim hocam? Beni neden oyundan aldın?” diye tepki göstermişti.
Bunun üzerine Güneş, bir sonraki hafta oynanan Kasımpaşa maçında kendisine yedek soyundurmuştu. Ancak ilk 11’de çıkacak Soner’in maç günü sakatlanması nedeniyle Zokora’yı yeniden 11’de görevlendirmişti.