Yarın akşam oynanacak Fildişi Sahili-Avusturya maçı öncesinde Trabzon’un iki Fildişili oyuncusu Zokora ve Bamba, bu kez rakip olacakları Avusturyalı Janko’ya meydan okudu. İkili, “Janko hiç heveslen-mesin. Galip gelen biz olacağız” dedi.

HALİL ALTINTOP YIKILDI

Akhisar maçında çok kötü oynayan ve 75. dakikada kenara alınan Halil, oyundan çıkarken kendisini yuhalayan taraftarlar nedeniyle oldukça moralsiz… Gurbetçi futbolcunun yakın çevresine, “Bunu hak etmedim” diye dert yandığı öğrenildi.

16 PUANIN 13′Ü EVİNDE

Haftayı 3-1’lik Akhisar galibiyetiyle kapatan bordo-mavililer, böylece bu sezon Hüseyin Avni Aker Stadı’ndaki 6 maçta, 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 13 puan toplamış oldu. Daha önce sahasında Elazığspor’u 2-0, Sivasspor ve Kasımpaşa’yı 1-0 yenen Karadeniz ekibi, Mersin ile 1-1 berabere kalırken Bursaspor’a da 1-0 mağlup olmuştu.

HAZIRLIKLAR BAŞLIYOR

Akhisar’ı 3 golle deviren Trabzonspor iki günlük iznin ardından Orduspor maçı hazırlıklarına bu akşam saat 17.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla başlayacak. Antrenmanlara milli takımlara giden Didier Zokora, Sol Bamba, Marc Janko, Onur Kıvrak, Soner Aydoğdu ve Sapara katılmayacak. Bordo-mavililerin hedefi, pazartesi günü oynanacak Karadeniz derbisi özelliği taşıyan maçtan da 3 puan almak…