TRABZON (AA) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon, Niğde Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Hüsnü Özkara, antrenman öncesi gazetecileri yaptığı açıklamada, Niğde Belediyespor maçının hazırlıklarına hız kazandırdıklarını söyledi.

Kazanmak istedikleri bir maça çıkacaklarını vurgulayan Özkara, "Hedefimiz galibiyet ve onun için de sahaya mutlak galibiyet için çıkacağız." dedi.

Özkara, taraftarın desteğine ihtiyaç duyduklarını da dile getirerek, "Taraftarlarımızın bu maçta stadyumu doldurmasını bekliyoruz. Kendi evimizde oynayacağımız maçta, taraftarlarımızı görmek istiyoruz." diye konuştu.

Karşılaşmanın zorlu geçeceğini de belirten Özkara, "Zor bir maç tabii ki ama takım halinde oynadığımız da yenemeyeceğimiz takım yok. Kazanmamız gereken bir maç. Niğde Belediyespor ilk iki maçını kazandı. Onlar da galibiyet isteyecek. Biz sabırlı olacağız, kontrollü olacağız, takım halinde oynayacağız ve kazanmak için sahaya çıkacağız." dedi.

Konuşmaların ardından bordo-mavi-beyazlı ekip, kulüp tesislerinde Teknik Direktör Hüsnü Özkara yönetiminde, taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana, tedavisi devam eden Yüksel Şişman katılmadı.

1461 Trabzon, yarın yapacağı antrenmanla Niğde Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürecek.