TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon İl Başkanlığı ile kadın ve gençlik kolları üyeleri, 15 Temmuz Darbe girişimi ve demokrasi nöbetlerini yansıtan "15 Temmuz Milli İrade'nin Yükselişi" konulu fotoğraf sergisi açtı.

Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen fotoğraf sergisine AK Parti Genel Merkez 5. Bölge Yerel Yönetimler Koordinatörü Mehmet Geldi, AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Başkanı Haydar Revi, Ortahisar Belediye Başkan vekili Selahaddin Çebi, AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, AK Parti Trabzon Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz ve partililer katıldı.

Sergi açılışında konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, 15 Temmuz gecesinden itibaren hem Trabzon'da hem de ülke genelinde tutulan demokrasi nöbetlerinin onur kaynağı olduğunu belirterek, "Bu sergide emeği geçenlere ve fotoğraflarda olan veya olmayan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

AK Parti Genel Merkez MKYK üyesi ve Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu da, "Tarihi hep birlikte yazdık ve Milli İrade'nin yükselişini hep birlikte sağladık. İşte bu tarihi hadiseyi tüm hatlarıyla anlatmak, unutmamak ve unutturmamak adına açılan fotoğraf sergisi de önemli bir görevi yerine getirmektedir. Tüm vatandaşlarımızı buraya gelerek sergiyi gezmeye davet ediyor emeği geçenlere teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Haydar Revi de FETÖ terör örgütü tarafından milli İradeye yönelik yapılan 15 Temmuz darbe girişiminin milletin dik duruşuyla püskürtüldüğünü belirterek, vatana ihanet edenlerin emellerine ulaşamadığını söyledi.

Revi ayrıca, "Milli İradenin Yükselişi’" fotoğraf sergisinin Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde üç gün boyunca sergileneceğini belirterek, "Teşkilat mensuplarımıza ve kahraman milletimize teşekkür ediyorum. 15 Temmuz’'u unutmayacağız ve unutturmayacağız." diye konuştu.