SAMSUN (AA) - AK Parti Samsun İl Başkanlığınca Anadolu Ajansı çalışanlarının çektiği fotoğrafların da yer aldığı "15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi Fotoğraf Sergisi"nin açılışı yapıldı.

Partinin İl Başkanı Muharrem Göksel, Cumhuriyet Meydanı'nda bir alışveriş merkezinin önündeki serginin açılışında, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın hazırladığı, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili görselleri sergilediklerini söyledi.

FETÖ'nün darbe girişimine karşı halkın dik durduğunu dile getiren Göksel, "Bunun ardından 27 gün meydanlardan ayrılmadık. 27 gün meydanlarda olan hareketlerle ilgili Türkiye genelinde ve Samsun'da çekilmiş fotoğrafları burada sergiliyoruz." dedi.

İnsanları bilinçlendirmeye çalıştıklarını vurgulayan Göksel, sergiyle darbe girişiminin nasıl yapıldığını, buna nasıl karşı konulduğunu gösterdiklerini kaydetti.

Türk halkının zorluklarda bir ve beraber olmayı bildiğine dikkati çeken Göksel, "Tüm partilerden insanlar vardı, vatandaşlarımız vardı. Herkes meydanlarda vatana, bayrağa, ezana sahip çıkmak için mücadele etti. Birlik, beraberlik böyle olur." ifadelerini kullandı.

Fotoğrafların 25 gün boyunca tüm ilçelerde de sergileneceğini bildiren Göksel, vatandaşları sergiyi görmeye davet etti.

Daha sonra Göksel, parti yönetimindekiler ve vatandaşlar, AA çalışanlarının çektiği fotoğrafların da yer aldığı sergiyi gezdi.