16 yaşına kadar 43 bin kez tecavüze uğrayan Meksikalı Karla Jacinto, hayatını seks köleliği kurbanlarına yardım etmeye adadı.

İngiliz The Mirror gazetesinin haberine göre; Jacinto, genç bir kızken dört yıl boyunca her gün günde en az 30 adamla seks yapmaya zorlandığını anlattı.
Sadece 12 yaşındayken bir insan kaçakçısının tuzağına düşen Jacinto, ailesinin hediye ve paralarla kandırıldığını aktardı.
Meksika’nın en büyük şehirlerinden biri olan Guadalajara’ya götürülen ve fuhuşa zorlanan Jacinto, 2008 yılında insan kaçakçılarına yönelik bir operasyonda kurtarılmış.

Şimdilerde 24 yaşında olan Jacinto, yaşadığı travmayı atlatarak bir insan hakları aktivistine dönüştü.

DÜNYAYI GEZEREK, YARDIM ELİ UZATIYOR

Dünyayı gezerek fuhuşa süreklenen kadınlara yardım eli uzatan genç kadın, konuyu tartışmak üzere Vatikan’da Papa Francis’le bile buluştu.
Meksika’daki insan kaçakçılığı konusunda farkındalık yaratmaya çalışan Jacinto, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Beni sopalarla, kablolarla, zincirlerle döverlerdi. Beni 12 yaşında fuhuşa sürüklediler. Ağladığım için bana gülerlerdi. Yaptıklarını görmemek için gözlerimi kapardım.”
Genç kadın, yaşının küçük olduğunu bildikleri halde, üniformalı polislerin ve hatta yargıçların ve rahiplerin bile kendisiyle birlikte olduklarını söyledi.
Meksika’da her yıl yaklaşık 20 bin kadının insan kaçakçılarının ağına düştüğü tahmin ediliyor.