SAMSUN (AA) - Samsun Süper Amatör Lig ekiplerinden 1930 Bafraspor'da kulüp yönetimi ve teknik heyetle U15 ve U17 altyapı takımlarının futbolcuları ve aileleri, bir araya geldi.

Kulüp Başkanı Fatih Yıldız, kulüp binasında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, birlik, beraberlik ve bir aile olmak amacıyla bir araya geldiklerini söyledi.

Kendilerine emanet edilen çocuklar için önceliklerinin okullarındaki eğitim olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Daha sonra futbol eğitimlerinde başarı gelir. Sizlerden isteğimiz, çocuklarınızla yakından ilgilenip takip etmeniz. Nereye gidiyorlar, ne yapıyor, kimlerle arkadaşlık yapıyorlar, onları sıkmadan kontrol altında tutun. Çünkü bizler futbolcu yetiştirirken aile kültürü ve terbiyesi çok önemlidir. Bizler için en önemlisi çocuklarınızın sizlerden aldığı ahlaktır." dedi.

Kulüp Asbaşkanı Ramazan Güngör ise, Belediye Başkanı Zihni Şahin ile görüştüklerini, antrenmanların gerçekleştirildiği sahanın suni çim yapılacağını anlattı.

Çocukları küçük yaşlardan itibaren sporla buluşturmak ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı amaçladıklarını dile getiren Güngör, "Bizleri sizlerle buluşturan, bu projede emeği geçen altyapı hocalarımız Mustafa Bulat ve Arif Gençoğlu'na, toplantıya katılan sizlere çok teşekkürler ederiz." ifadesini kullandı.

Toplantıya, 1930 Bafraspor U15 ve U17 takımlarının teknik sorumlusu Mustafa Bulat ve Arif Gençoğlu, Kulüp Başkan Yardımcısı Ömer Kaplan, kulübün basın sorumlusu Osman İleri ile futbolcular ve aileleri katıldı.