KASTAMONU (AA) – Abana ilçesinde Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım'ın katılımıyla ilçe değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Sabahat-Mesut Yılmaz Meslek Yüksekokulu'nun konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda, kaymakam Neslihan Kısa ve belediye başkanı Rıdvan Oyar tarafından Vali Yıldırım'a brifing verildi.

Vali Yıldırım, toplantıda yaptığı konuşmada, ilçe ziyaretlerinde yaptıkları değerlendirme toplantılarında halkın da görüşlerini aldıklarını söyledi.

Vatandaşların düşüncelerinin önemli olduğunu aktaran Yıldırım, şunları kaydetti:

"İlçelerimizi sadece yetkili ağızlardan dinlemek değil, halkın da görüşlerini almak istiyoruz. Bürokratlar olarak bazen bizim sorunlara bakışımız ile kentlerimizde yaşayan insanlarımızın bu olaylara bakışı farklı olabilir. Dolayısıyla bu farkı görüp gerçek manada sağlıklı iletişim kurabilmek için buradayız. Abana, turistik bir ilçe olarak ön planda. Bu noktada hem bizlere hem yerel yönetimlere işler düşüyor. En kısa sürede aşmak suretiyle daha canlı, ülke turizminde hak ettiği yeri bulunan turistik bir şehir olma yolunda hepimiz üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz." .

Vali Yıldırım, daha sonra sorun ve talepleri dinledi.