ABD’de ölü bulunan Türk Hava Yolları kabin memuru Eda Özdemir’in (31) cenazesi, ailesinin ve mesai arkadaşlarının gözyaşları arasında memleketi Karabük’te toprağa verildi.
Türk Hava Yolları’nda (THY) kabin memuru olarak görev yapan, İstanbul-New York seferi için gittiği şehirde kaldığı otelin tuvaletinde kendini asarak intihar ettiği iddia edilen Eda Özdemir’in cenazesi dün Türk Hava Yolları’nın uçağıyla İstanbul’a getirilmişti. Özdemir’in cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak defnedilmek üzere Karabük’ün Eskipazar ilçesine bağlı Sofular köyü Salmanlar mahallesine getirildi.

"BEN SENİ ÇOK SEVİYORUM"
Üzerine karanfil ve gelin duvağı konulan tabuta sarılan anne Nurcan Özdemir, “Güzel kuzum. Gelinlik giyemeyen kızım. Ben hiç kimseye sana laf söylettirmezdim, eleştirtmezdim. Ben seni çok seviyorum kızım” diyerek gözyaşları döktü. Anne Nurcan ve ablası Elif kucağında çocuğu ile bir süre tabutun başından ayrılmadı.
Kılınan cenaze namazının ardından baba Hasan Özdemir tabutu açarak kızına son kez baktı. Özdemir’in cenazesi daha sonra omuzlarda mezarlığa kadar taşınarak gözyaşları arasında toprağa verildi.
(İHA)