KASTAMONU (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Savaş, "Yeni huzurevi inşaatı, engelsiz yaşam merkezi, sosyal hizmetler merkezinin sayılarının artırılması gibi yatırımlarımız var. Bu projeleri hayata geçirmenin gayret ve çabası içerisinde olacağız." dedi.

Sabahat Bahriyeli İnebolu Huzurevi'ni ziyaret eden ve huzurevi müdürü Salih Karamehmetoğlu'ndan çalışmaları hakkında bilgi alan Savaş, yaşlılarla sohbet etti.

Savaş, Kastamonu'da yaklaşık bir ay önce göreve başladığını ve yoğun tempoyla çalıştıklarını anlatan Savaş, "Sosyal hizmet anlayışı ile hareket ediyoruz. Mazerete dayanmayan, çözüm odaklı çalışmalara bundan sonra da devam edeceğiz." dedi.

"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" felsefesi ile hareket ettiklerini dile getiren Savaş, şunları kaydetti:

"Büyük Türkiye yolunda ülkemizde önemli gelişmeler oluyor, ekonomimiz büyüyor, güçleniyor. Buna paralel olarak bakanlığımızın alanında da gelişmeler ve önemli yatırımlar yapılıyor. Yeni huzurevi inşaatı, engelsiz yaşam merkezi, sosyal hizmetler merkezinin sayılarının artırılması gibi yatırımlarımız var. Bu projeleri hayata geçirmenin gayret ve çabası içerisinde olacağız."