DÜZCE (AA) - AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Atatürk Devlet Hastanesinin yeni hizmet binasını ziyaret etti.

Aziziye Mahallesindeki hizmet binasına gelerek hastalarla bir süre sohbet eden Keşir, hastane yetkililerinden bilgi aldı.

Hastane görevlileri ve doktorlarla bir araya gelen Keşir, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentin kronik sorunu haline gelen hastane hizmet binasının hizmete açıldığını söyledi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün yanı sıra diğer iki milletvekili olarak yeni dönemde kentin kronik sorunlarını çözme odaklı çalıştıklarını anlatan Keşir, şöyle konuştu:

"Şu an hastanemiz poliklinik hizmeti vermeye başladı. Hastanenin diğer birimleri de yavaş yavaş taşınıyor. Sağlık özel bir konu, yoğun bakım ve ameliyathanede kullanılan bazı cihazların donanımlarının tekrar tekrar test edilmesi gerekiyor ki daha sonra üzücü bir sonuçla karşılaşmayalım. Hastalarımızla da görüştük, önceki şartlar hiç arzu ettiğimiz şartlar değildi. Prefabrik ortamda vatandaşa hizmet ediliyordu. Burada insani ve medeni bir ortamda çalışmak personelin yüzüne de yansımış. Hastalarımız da tüm birimleri bir çatı altında ferah ortamda görmekten memnun. Siyasiler ve idareciler olarak bu memnuniyeti daha da artırmak istiyoruz."