SAMSUN (AA) - AK Parti Samsun teşkilatı, 71. İl Danışma Meclis Toplantısını yaptı.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamada, 71. İl Danışma Meclis Toplantısı, 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda bulunan Ömer Halis Demir Salonu'nda basına kapalı olarak yapıldığı belirtildi.

Toplantıda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan tarafından genel merkez çalışmaları, hükümet politikaları ile sorumluluk alanı olan Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı çalışmaları hakkında bilgi sunulduğu ifade edilen açıklamada, ayrıca AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt tarafından TBMM ve hükümet çalışmaları, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından da belediye ve yerel yönetim çalışmaları hakkında sunum yapıldığı kaydedildi.

Açıklamada, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel'in de yaptığı konuşmada, yeni anayasa, başkanlık sistemi, terörle mücadele, silah sanayisinde millileşme, AK Parti'nin saha çalışmaları ve nisan ayında yapılması planlanan muhtemel anayasa referandumuna ilişkin çalışmalarla ilgili değerlendirmeler yaptığı dile getirildi.

Toplantıya ayrıca AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İl Koordinatörü Cumhur Ünal, Kadın Kolları Başkanları Rabia Bay Keser, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ve teşkilat mensuplarının katıldığı bildirildi.