DÜZCE (AA) - AK Parti Akçakoca ilçe teşkilatı, MHP ilçe teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı Dergah Akça, ziyaretle ilgili yaptığı açıklama da, referandum sürecinde MHP ile aynı yolda, aynı dava için mücadele etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, MHP'nin AK partinin hazırladığı Anayasa paketine verdiği destek için teşekkür etti.

MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yeni kurulan bir ilçe yönetimi olarak seçim çalışmalarına hızla başladık. Akçakoca'da 3 aydır yönetimsiz kalan partimizi toparlamanın telaşındayız. Onun için mücadele ediyoruz. Öncelikle vakit çok kısa olduğu için sandıklarda görev yapacak arkadaşlarımızı belirledik. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Allah hepimize kolaylıklar versin." dedi.

Ziyarete eşlik eden Belediye Başkanı Başkanı Cüneyt Yemenici de referandum sürecinde verecekleri destekten dolayı teşekkür ederek, "Bu ilçede hep beraber yaşıyoruz. Ben ortak akla çok önem veren bir kişiyim. Bizim bundan sonraki süreçte de bize yapacağınız olumlu katkılardan dolayı ben memnuniyet duyacağım." şeklinde konuştu.