KASTAMONU (AA) - Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, AK Parti'nin 15 yılda Cumhuriyet tarihinde eşine az rastlanır bir başarıya imza attığını söyledi.

Belediye Başkanı Babaş, AK Parti'nin 15. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, 15 yılda hayal edilemeyen yeniliklere ve reformlara imza atıldığını belirtti.

"14 Ağustos 2001 tarihinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan partimiz geride bıraktığı 15 yılda tüm zorluklara ve önümüze çıkartılan engellere rağmen Cumhuriyet tarihinde eşine az rastlanır bir başarıya imza atmıştır." diyen Babaş, şunları kaydetti:

"Kendisini milletine adamış ak kadrolar ile 'Halka hizmet hakka hizmettir' düsturuyla ve ilk günkü aşkla ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkartmak için dün olduğu gibi bugün ve yarında bıkmadan, usanmadan ve yorulmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum ak kadrolar geride bıraktığımız 15 senede vesayet çabaları, provokasyonlar, parti kapatma eylemleri ve en son 15 Temmuz’da hainler tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişimine maruz kalmıştır. Milletin iradesine zincir vurulmak istenen bu kalleş ve hain saldırılar milletin iradesine sahip çıkıp tanklara göğüs germesiyle püskürtülmüştür. Vatanımıza, bayrağımıza, birliğimize ve bütünlüğümüze göz dikenlerin her daim karşısında olacağız. 15 Temmuzdaki hain girişimden bu tarafa yakalanan büyük birliktelikle omuz omuza Türkiye olarak 2023 hedeflerine yürüyeceğiz."