İSTANBUL (AA) - Bu yıl 30 Haziran - 2 Temmuz'da yapılacak Likya-Kaş Kültür ve Sanat Festivali’nin sponsorları arasında yer alan Akbank, festivale tüm bölge çalışanları ve aileleriyle birlikte katılacak.

Akbank açıklamasına göre, kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları çerçevesinde sanattan girişimciliğe, çok sayıda projeyi destekleyen Akbank, Akdeniz'den Karadeniz'e, Doğu’dan Batı’ya, birçok yörede farklı temalarla düzenlenen festivallerde de sponsor ve katılımcı olarak yer alıyor.

Akbank Akdeniz Bölge Müdürü Murat Yolartıran, Likya-Kaş Kültür ve Sanat Festivali’ne bu yıl üçüncü kez sponsor olduklarını belirterek, "Akbank olarak yerel kültürün yaşamasını ve yerel ekonominin gelişimini desteklemek bizleri gururlandırıyor. Biz Akbank Akdeniz Bölge Müdürlüğü olarak, her zaman bölge halkının yanında olduk, nların her türlü bankacılık ve diğer finansal ihtiyaçlarını karşılarken, yaşamlarını kolaylaştırmaya da özen gösterdik. Bölgemizin yerel kültürünün önemli bir parçası olmaya aday olarak bu yıl da Likya-Kaş Kültür ve Sanat Festivali’nin sponsorları arasında yerimizi alıyoruz. Festival süresince tüm çalışanlarımız ve ailelerimiz ile birlikte bölge halkının yanındayız." ifadelerini kullandı.

Açıklamada verilen bilgilere göre, Akbank, bu yıl 30 Haziran - 2 Temmuz'da 20'ncisi düzenlenecek Likya-Kaş Kültür ve Sanat Festivali’ne, katılımcı halkın hatıra fotoğrafı çektirebileceği fotoğraf panosu aktivitesi ile katılacak. Akbank’ın sponsorluğunda düzenlenen yerel festivaller sırasında gerçekleşen alışveriş, konaklama, eğlence gibi harcamaların etkisiyle yerel ekonomide önemli bir canlanma yaşanıyor.