SAMSUN (AA) - Samsun'da "Aklımda Fi̇kri̇mde YEDAŞ" sistemi öneri̇ sahi̇pleri̇ plaketle ödüllendirildi.

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (YEDAŞ) Genel Müdürü Rıdvan Aktürk, yaptığı yazılı açıklamada, insan kaynağının geliştirilmesi, çalışanların mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayarak yönetim sürecine katılımına yönelik uygulamalar geliştirdiklerini bildirdi.

Aktürk, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Aklımda Fikrimde YEDAŞ öneri sisteminin ikinci konusunu iş sağlığı güvenliği olarak belirledik. Elektrik dağıtım kalitesi ve sürekliliğinin sağlanması amacıyla yürütülen faaliyetlerin yanı sıra iş sağlığı güvenliği kuralları ve uygulamalarının iyileştirilmesini de önemsiyoruz. Aklımda Fikrimde YEDAŞ sayesinde çalışanlarımızı yönetim ve iş süreçlerine dahil ediyoruz. İş Sağlığı Güvenliği ile ilgili paylaşılan 141 öneriyi çalışan kurulu toplantısında değerlendirdik. Hepsi birbirinden kıymetli önerileri adil bir bakış açısıyla değerlendirerek süreçlere en büyük katkıyı sağlayacak olanları belirledik. Kabul edilen önerileri planlamalarımız doğrultusunda uygulamaya başladık."

Törende, çalışan kurulu tarafından kabul edilen öneri sahiplerine Genel Müdür Rıdvan Aktürk, birim ve il koordinatörleri tarafından plaket ve teşekkür belgeleri takdim edildiği bildirildi.