ZONGULDAK (AA) - Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, 690 Evler Mezarlığındaki gasilhane inşaatının tamamlandığını ve dolgu sahasındaki ağaçlandırma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede bir ilk olan ve uzun zamandır eksikliği hissedilen gasilhane inşaatını tamamlandığını söyledi.

İlçede çevre düzenleme çalışmasına başladıklarını ifade eden Tekin, şöyle konuştu:

"Gasilhane inşaatının yanı sıra çevresine de cenaze hizmet araçları için park alanları yapıyoruz. Sahil aile parkını hem gölgesinden yararlanılabilecek hem de görsel güzelliği bulunan bitki türleriyle ağaçlandırıyoruz. Bunun yanında, parkta amfi tiyatro, zemin düzenleme, çimlendirme, istinat duvarı ve beton kaplama çalışmalarımız da devam ediyor. Bu alanının tamamını değerlendirmek suretiyle bölgemizin en cazip merkezlerinden biri haline getirmeyi planlıyoruz. Sosyal alan çalışmalarımız ilçemizin birçok noktasında devam ediyor. Ama ilk etap çalışmalarıyla ilçemize hareketlilik kazandıran park, çalışmalar tamamlandığında çok daha hareketlenecek ve binlerce insanı ağırlayacak."