ZONGULDAK (AA) - Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, Alaplı Mollabey karayolu üzerindeki virajları kaldırmak için çalışma başlattıklarını bildirdi.

Çağlar, yoldaki incelemesinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Alaplı Mollabey karayolu Kefken altı mevkisindeki virajların sürücülerin görüş açısını kapatması nedeniyle sıklıkla kazaya sebep olduğunu söyledi.

Virajlarla ilgili sürücülerden çok fazla şikayetler aldıklarını ve sorunu çözmek için çalışma başlattıklarını ifade eden Çağlar, şöyle konuştu:

"Söz konusu bölgedeki virajları kaldırmak için Çamlıbel köyü muhtarım, bölgede faaliyet gösteren fabrikaların sahipleri ve müdürleriyle birlikte incelemeler yaparak fikir alışverişinde bulunduk. Virajlarla ilgi sürücülerimizden sık sık şikayetler alıyorduk. Önümüzdeki günlerde iş makineleriyle bu virajları kaldırarak trafik akışını daha rahat bir hale getireceğiz."

İncelemede, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Fuat Gençer, Alaplı Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Aydın da yer aldı.