ZONGULDAK (AA) - Alaplı'da, Halk Eğitim Merkezi tarafından yıl sonu sergisi açıldı.

Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu, sahil parktaki serginin açılışında yaptığı konuşmada, sergide el emeği göz nuru ürünler ve çalışmaların yer aldığını dile getirdi.

Alaplı Halk Eğitim Müdürü Aldulrahman Tülüce ise, merkezin kursların yanı sıra sanatsal faaliyetlerin yapıldığı sanat kurumu olduğunu söyledi.

Sosyal ve kültürel anlamda faaliyet alanlarının genişletilmesine özen gösterdiklerini belirten Tülüce, "Merkezimizde üretimin tabana yayılması ve halkımızın becerilerinin arttırılması amacıyla her yaştan insanın yetenek, ilgi ve beklentilerine uygun kurslar düzenlenmekte ve devam eden kurslarımızda birçok el emeği ürünler ortaya çıkmaktadır. Sosyal ve kültür anlamındaki kurslar ile faaliyet alanımızı her geçen gün genişletmeye özen gösteriyoruz." diye konuştu.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de, halka sahil parkta çok güzel bir yer kazandırıldığını ifade ederek, "Şimdi bu alanda birçok etkinlik yapılacak. Bu sergide emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Etkinliğe, Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.