ORDU (AA) - Altınordu Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünce belediye personeline yönelik seminer düzenlendi.

Belediyesi Meclisi Salonu'nda, "Belediye Hizmetlerinde Moral ve Motivasyon, Etik Davranış Kuralları ve Kamu Yönetimi Bir İşim De İletişim" konulu seminer verildi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, burada yaptığı konuşmada, Altınordu Belediyesi olarak "hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" diye yola çıktıklarını ve hiç bir şeyin "dün" gibi yaşanmayacağını her ortamda ifade ettiklerini söyledi.

Sokağa çıkıldığında, Altınordu Belediyesinin ve Ordu ilinin temsil edildiğinin unutulmaması gerektiğini ifade eden Tekintaş, şöyle konuştu:

"Üzerimize düşen sorumluluğu bilerek çalışmamız gerekiyor. Bu mekanda çalışan siz personellerimiz, müdürlerimiz ve bizler şunu bilmek zorundayız. Artık dışa dönük yüzümüzün kıymeti, bizlerin yapacağı katkılarla artacaktır. Çalışan kardeşlerimizin sadece burada mesai geçirmek arzusunda olmaması gerekiyor. Bugün alınan ve bundan sonraki eğitimlerle bir yaşam, iş, kamu tecrübesi olan ve özellikle de insanlığın kardeşliği yansıtabilecek önemli bir aynası olan neticenin sizden geçtiğini unutmayacaksınız."

Kişisel gelişim uzmanı Münir Arıkan da sadece alın terini kullanmanın başarı için yeterli olmayacağını, bunun yanında alın terinin akıl ve gönül teriyle birleştirilmesi gerektiğini kaydetti.