AMASYA (AA) - Amasya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Taşova’da bulunan üyelerine iftar yemeği verdi.

İlçedeki bir restoranda verilen iftar yemeğine Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Tekin Sobacı, TSO Meclis Başkanı Hasan Ergen, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, yönetim kurulu üyeleri ile oda üyeleri katıldı.

TSO Başkanı Kırlangıç, iftarın ardından yaptığı konuşmada, davete katılanlara teşekkür ederek, "İş hayatlarımızın yoğunluğu nedeniyle maalesef bu şekilde toplu olarak sık sık bir araya gelemiyoruz. Mübarek günlerin vesilesi ile birlikte olduğumuz bu günde TSO olarak son bir yılda birçok iş başlardık. Hedefimiz sürekli gelişen, kendisini yenileyen ve siz üyelerine en iyi hizmeti veren bir oda haline gelmek. Üç yıl önce sizlerden aldığımız destekle yüklendiğimiz sorumluluğu, sizlere yakışır ve sizlere layık bir şekilde taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz" dedi.

Belediye Başkanı Öztürk de TSO'ların görevinin, esnafı korumak olduğunu belirterek, "Ticaretle uğraşan sizler de kendinizi yeniliklere, çağa ayak uydurmakla mükellefsiniz. İnşallah TSO'nun yapacağı güzel hizmetlerle beraber erbabının eğitilmesi hem ticarette bizim uymamız gereken kurallarla ilgili yeniliklerle birlikte hem kendimizin hem de ticaretin yenilenmesi gerçekleşecek" diye konuştu.

Programda odaya üyelikleri 20 yılı dolan üyelere plaket verildi.