İSTANBUL (AA) - Arçelik AŞ, çağrı merkezi sektörünün uluslararası alanda "en saygın ödüllerinden" Contact Center World Awards’ın Londra'da düzenlenen finalinden üç farklı kategoride birincilik ödülüyle döndü.

Arçelik AŞ açıklamasına göre, Arçelik AŞ, çağrı merkezi sektörünün "dünya çapındaki en prestijli" organizasyonlarından Contact Center World’un düzenlediği "The 2017 '12th Annual' Contact CenterWorld Top Ranking Performers Awards" yarışmasında 3 farklı kategoride ödül kazandı.

Arçelik AŞ, dünya çapında birçok uluslararası firmanın katıldığı ve Londra'da gerçekleşen organizasyonda "En İyi Müşteri Hizmetleri", "En İyi Çağrı Merkezi", "En İyi Müşteri Bağlılığı Programı" kategorilerinde birinciliğe layık görüldü. Arçelik AŞ'nin servis ve çağrı merkezi yapılanmaları jürinin büyük beğenisini kazandı.

Ödül töreninde konuşan Arçelik AŞ Tüketici Hizmetleri Direktörü Hüseyin Şerif Beyaztaş, Avrupa’daki en iyi çağrı merkezi hizmetlerinin ödüllendirildiği organizasyonda üç ödül birden kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı.

Bu ödülü müşterilerini işlerinin merkezine koyan ve işini aşkla yapan çalışma arkadaşları ve tüm müşterileri adına aldıklarını belirten Beyaztaş, şunları kaydetti:

"Çağrı merkezi yönetiminde geldiğimiz nokta, 62 yıldır müşteri memnuniyetine yaptığımız yatırımın önemli bir göstergesidir. Her alanda olduğu gibi çağrı merkezi hizmetini de 'mükemmellik' odağında sunuyoruz. Müşterimizi daima işimizin merkezinde konumlandırıyor, bize hangi kanaldan ulaşırsa ulaşsın, aynı kalite ve standartta hizmet anlayışımız ile karşılıyoruz. Müşteri ve çalışan geri bildirimleri doğrultusunda süreçlerimizi ve hizmetlerimizi sürekli geliştirerek sektörümüze liderlik ediyoruz. Çağrı merkezi hizmetlerimiz Arçelik AŞ'nin tüketicileri ile arasındaki bağı sağlayan zincirin en önemli halkalarından biridir"