ARTVİN (AA) - Artvin Valisi Ömer Doğanay, "Yaşlılara Saygı Haftası" dolayısıyla yaşlılarla yemekte bir araya geldi.

Kadın Girişimciler Turizm Geliştirme ve İşletme Kooperatifi Başkanı Hatice Nur Ersöz tarafından kooperatif binasında düzenlenen yemeğe katılan Artvin Valisi Ömer Doğanay yaşlılarla sohbet etti.

Programda konuşan Doğanay, bütün çabalarının yaşlıların huzur içinde hayatlarını sürdürmelerini sağlamak ve ihtiyaç duyduklarında devletin sıcak yüzünü onlara göstermek olduğunu söyledi.

Yaşlılar için yapılacak her güzel işin hem vicdani hem de insani sorumluluğun gereği olduğunu belirten Doğanay, yaşlıların dün ile bugün arasında köprü kuran, kültür, milli ve manevi değerlerin yarınlara taşınmasını sağlayan, en değerli varlıklar olduğunu dile getirdi.

Doğanay ayrıca, devlet olarak bakıma muhtaç yaşlıların her zaman yanında olduklarını ve devletin kapılarının kendilerine sonuna kadar açık olduğunu da sözlerine ekledi.

Kadın Girişimciler Turizm, Geliştirme ve İşletme Kooperatifi Başkanı Hatice Nur Ersöz de kooperatiflerinin kuruluş amacı kapsamında bu tür sosyal etkinleri gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Program çekilen toplu hatıra fotoğrafıyla son buldu.