ARTVİN (AA) - Artvin Valisi Muhterem İnce, Fetullah Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan Polis Özel Harekat 3. Sınıf Emniyet Müdürü Dursun Acar ile Özel Harekat Polis Memuru Erol İnce'nin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Muhterem İnce beraberindeki Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, İl Emniyet Müdürü Ahmet Şengün, Yusufeli Kaymakamı Ömer Dereci, Artvin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Bahattin Yetim, Yusufeli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akıllı ile FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan Polis Memuru Erol İnce'nin annesinin evine taziye ziyaretinde bulundu. Şehidin 74 yaşındaki annesi Gülşen İnce'nin elini öperek, ailesi ve yakınlarına "başsağlığı" diledi.

Vali İnce ve beraberindekiler daha sonra ilçeye bağlı Küplüce köyüne giderek, saldırıda şehit olan Polis Özel Harekat 3. Sınıf Emniyet Müdürü Dursun Acar'ın baba ocağını ziyaret etti.

Vali İnce, şehidin babası emekli öğretmen Nebi Acar ile annesi Fatma Acar'ın elini öperek, ailesi ve yakınlarına "başsağlığı" diledi.

Vali İnce, burada yaptığı konuşmada, "Ülke olarak acımız büyük. Şehit ailemizin acılarını paylaşmak istiyoruz. Milletimizin başı sağolsun. Allah şehit ailelerimize ve milletimize sabırlar versin." dedi.

Darbe girişiminde şehit düşenlerin ülkenin, devletin ve milletinin güvenliği için şehit olduğunu belirten Vali İnce, "Bizlerin birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi kimsenin bozamayacağını bütün dünyanın bilmesi lazım." ifadelerini kullandı.

Darbe girişiminde şehit düşen kolluk kuvvetleri ile vatandaşlara Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır dileyen Vali İnce, devletin her zaman gazilerin ve şehit ailelerinin yanında olacağını ve kapılarının kendilerine sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

Daha sonra Vali İnce şehit ailelerine "Türk Bayrağı" hediye etti.

Taziye ziyaretlerinde şehitler için Kur'an-ı Kerim okunarak, dualar edildi.