SAMSUN (AA) - Kavak Belediyesine ait sulama aracı merdiveninin çarpması sonucu yıkılan Atatürk Park ve Meydanı girişindeki kemerin bir yıldır yapılmamasına vatandaşlar tepki gösterdi.

Soğuksu Mahallesi sakinlerinden Orhan Ülker (83), AA muhabirine, bir yıl önce belediye sulama aracının çarpması sonucu Atatürk Park ve Meydanı girişindeki 4 sütun üzerinde bulunan "Atatürk Park ve Meydanı" yazılı kemerin yıkıldığını hatırlatarak, mahalle sakinleri olarak yıkılan sütun ve kemerin aynısının yaptırılmasını istediklerini söyledi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Atayolu güzergahında bulunan Atatürk Park ve Meydanı'nın yıkılan sütün ve kemerini en kısa zamanda yapacaklarını belirterek, "Belediyemiz sulama aracı geçişi sırasında Atatürk Park ve Meydanı girişindeki sütunlar üzerinde bulunan kemer, araç merdiveninin dokunması sırasında yıkılmıştır. Ata Yolu güzergahında bulunan ve Atatürk'ün isminin verildiği bu park ve meydan elbette bizim için önemli. Belediye olarak ilçemize 7 park kazandırdık. Bu konuda en kısa zamanda Atatürk Park ve Meydanı'mızla ilgili çalışmalarımızı başlatacağız." diye konuştu.