Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, memleketi Bilecik’te AK Parti Bilecik İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hüseyin Taşkın Birgül’e kız istedi.
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Yenidoğan Mahallesi yeni TOKİ’lerdeki kız evine Başbakan Başdanışmanı Fatih Dut, Bilecik Valisi Süleyman Elban, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık’la beraber giden Bakan Avcı, "Allah’ın emri, Peygamberin kavliyle" diyerek gelin adayı Semra Çakır’ı babası ve dedesinden istedi. İsteme merasiminin ardından Hüseyin ve Semra çiftinin söz yüzüklerini takan Bakan Avcı, çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek, yüzüklerin kurdelesi kesti. Bakan Avcı, böylesine hayırlı ve güzel bir günde gençlerin yanında olmaktan mutluluk duyuğu belirterek, "Allah mesut etsin, her şey gönüllerine göre olsun” dedi.
Yapılan ikramların ardından Bakan Nabi Avcı Eskişehir’de gerçekleştirilecek olan Bilecikliler gecesine katılmak üzere Bozüyük’ten ayrıldı.
(İHA)