BARTIN (AA) - Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürlüğüne Doç. Dr. Taner Bozkuş'un atandığı bildirildi.

Bozkuş, yaptığı yazılı açıklamada, Bartın Üniversitesi’nde çalışmaya başladığı günden beri üniversitenin bilimsel ve sportif faaliyetlerine katkıda bulunduğunu belirtti.

Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu olarak kurumun başarısı için çalışmaya gayret edeceğini dile getiren Bozkuş açıklamasında şunlara yer verdi:

"Kurumumuzun başarısı için aynı hızla devam edeceğiz. Yüksek okulumuzda aktif olan 6 programında tam kapasiteye ulaştığımızda yaklaşık bin 500 öğrenciye hizmet etme imkanı bulacağız. Öğrencilerimize verilen eğitim-öğretim imkanı inşallah ülkemizin sayılı spor komplekslerinden biri olacak olan yeni kampüsteki binamıza geçtiğimiz zaman artarak devam edecektir. Birlik ve beraberliğimizden aldığımız güç ile hizmet kalitemizi artırarak devam ettireceğimizden hiç şüphe yoktur. Bu vesile ile tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder başarılar dilerim."