BARTIN (AA) - Bartın'daki trafik kazasında hayatını kaybeden acil tıp teknisyeni Pınar Keskin'in cenazesi, törenin ardından memleketi Mersin'e gönderildi. 

Bartın Devlet Hastanesi önünde düzenlenen törende konuşan İl Sağlık Müdürü Dursun Koç, 20 yaşındaki Keskin'i, elim trafik kazasında kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. 

Büyük acı yaşadıklarını, ailenin çok daha büyük acı çektiğini vurgulayan Koç, "Hepimizin başı sağolsun. Allah rahmet etsin, ailesine, arkadaşlarımıza, hepimize sabır versin. Bu acıyı hiçbir zaman unutmayacağız" dedi. 

Anne Cennet, Baba Ramazan Çınar'ın ayakta durmakta güçlük çektiği törende, İl Müftüsü Mahmut Gündüz, Keskin için dua etti. 

Törende zaman zaman sinir krizi geçiren anne Çınar'a sağlık görevlileri müdahale etti. 112 Acil Sağlık İstasyonu çalışanlarının da gözyaşlarına hakim olamadıkları görüldü.  

Keskin'in cenazesi, Bartın Belediyesi cenaze aracına konularak memleketi Mersin'in Silifke ilçesine gönderildi. Bu sırada ambulanslarla konvoy oluşturuldu.

Törene Vali Yardımcısı Osman Altın, Belediye Başkanı Cemal Akın, Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tekin Aktemur, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Osman Açıkgöz ile Keskin'in mesai arkadaşları ve sağlık personeli katıldı. 

Bu arada, 15 gün önce nikahlanan Keskin'in gelinliğini dün aldığı, 7 Kasım'da yapılacak düğünü için davetiye bastırdığı öğrenildi. 

Bartın'dan Karabük istikametine giden Remzi Akça (46) idaresindeki 03 SG 166 plakalı otomobil ile H..A'nın (54) kullandığı 67 EV 930 plakalı kamyonet, Gökçekıran köyü mevkisinde çarpışmış, kazada Abdipaşa beldesindeki 112 Acil Servis İstasyonu'nda acil tıp teknisyeni olarak çalıştığı öğrenilen Pınar Keskin hayatını kaybetmişti.