BARTIN (AA) - Bartın Halk Eğitim Merkezince, resim ve el sanatları sergisi açıldı.

Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, Belediye Sosyal Tesislerdeki açılışta yaptığı konuşmada, kurslarda eğitim gören kursiyerlerin el sanatları için büyük emek ve çaba sarf ettiğini söyledi.
Valiler Kararnamesiyle, 2 yıl görev yaptığı Bartın’dan ayrılarak Erzurum’a atandığını anımsatan Azizoğlu, şöyle konuştu:

"İnşallah yeni görev yerim Erzurum’da Allah utandırmaz, orada da güzel hizmetler etmeyi sağlar. Bartın’da çalışanlarıyla, vatandaşlarıyla çok güzel işlere imza attık. Bartın’ı gerçekten Batı Karadeniz’in en güzel tarihi ve turistik bir şehri haline getirmek için büyük emek sarf ettik. Bu emeklerin sonucu da yavaş yavaş çıkıyor. Bunları sizler göreceksiniz. Bartın’a gelen binlerce insan da bu güzellikleri görmenin mutluluğunu yaşayacak. Bartın’ı Venedik yapacak olan Bartın Irmağı Islah Projesini de başlatma şansına kavuştuk. Bu güzellikleri birlikte yaşadık. Böyle güzel bir şehirden ayrılmanın üzüntüsünü de yaşıyoruz. Daha yapılacak çok iş var. Umuyorum ki arkadaşlarımız bu çalışmaları yapacak ve sizlerin hizmetine sunacaktır. Vatandaşlarımızdan haklarını helal etmelerini istiyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum."
Bartın Üniversitesi Halk Oyunları ekibi Antalya yöresi halk oyununu sergilediği törende, protokol tarafından serginin açılışı yapıldı.

Açılışa, Belediye Başkanı Cemal Akın, Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tuncay Dolanbay, kursiyerler ile vatandaşlar katıldı.