SAMSUN (AA) - Kayseri'de yapılan Uluslararası Wushu Şampiyonası'nda derece elde eden Samsunlu sporcular, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u ziyaret etti.

Kayseri'de 23-25 Aralık 2016 tarihinde düzenlenen Uluslararası Wushu Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Hatice Akman ve Hatice Türer, gümüş madalya kazanan Kerem Yavuz Yiğit ve Gülbahar Yavuz ile antrenörleri Yusuf Demircan ve Zarif Durgut, Başkan Kul'a ziyarette bulundu.

Başarılı sporcuları tebrik eden Kul, "Genç sporcularımızın başarısını alkışlıyoruz. Sporda başarıyı yakalamak ve derece alabilmek herkese nasip olmaz. Bu, azim ve çalışmayla sağlanabilir. Bundan dolayı tebrik ediyorum." dedi.

Spora ve sporculara her zaman sahip çıkacaklarını dile getiren Kul, "Sporcu kardeşlerimiz hayatta daha başarılı oluyorlar. Onun için sporu önemsiyoruz. Spora ve sporcuya Terme Belediyesi olarak destek vermeye devam edeceğiz. Antrenörlerimizi de tebrik ediyorum." diye konuştu.

Antrenör Demircan ise, verilen destek için teşekkür ederek, "Kurslarımıza gelen öğrencilerimizin içinden gelecek vadedenleri yarışmalara hazırlıyoruz. Özellikle gençleri spora yönlendirmek amacıyla hayata geçirdiğiniz projelerden ve desteklerden dolayı da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Kul, daha sonra sporcu ve antrenörlere çeşitli hediyeler verdi.