KASTAMONU (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig ekiplerinden Kastamonu Belediyespor antrenörü Hakan Günal, "Hakemler rakibin yaptığı müdahalelere müsamaha gösterdi. Bizde aynı sertlikte cevap vermiş olsaydık istenmeyen olaylar yaşanabilirdi." dedi.

Günal, 39-27 kazandıkları Samsun Gençlikspor maçının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, rakibin maçta çok sert oynadığını belirtti.

Hakemlerinde bu durumu görmezden geldiğini ifade eden Günal şunları söyledi:

"Maç yapmaktan çok sertliğe çalışmışlar. Tabi iki takım arasında kapasite farkı var. Malesef hakemlerde rakibin yaptığı müdahalelere müsamaha gösterdi. İtmeler ve darbeler soncu bir çok top kaybımız oldu. Bunların ceza ile sonuçlanması gerekirdi. Hakemler rakibi daha genç daha tecrübesiz diye vicdan muhasebesi yapmışlar. Mücadele kora kor olmak zorunda. Buda hentbol kuralları içerisinde olmalı.

Yapılan hereketlerin cezalandırılması gerekiyor. Eğer cezalandırılmazsa diğer oyuncular yaptıklarının doğru olduğunu düşünürler. Daha kötü sonuçlar ortaya çıkabilir. Bizde aynı sertlikte cevap vermiş olsaydık istenmeyen olaylar yaşanabilirdi."