KASTAMONU (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Ülkemizde hain kalleş terör örgütü, hiçbir İslami, hiçbir dini hassasiyeti olmadığı için ramazan ayıda dinlemeden askerimizi polisimizi şehit ettiler." dedi.

Destici BBP Kastamonu İl Başkanlığı tarafından bir restoranda düzenlenen iftar programına katıldı.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Destici, şunları söyledi:

"Ülkemizde hain kalleş terör örgütü, hiçbir İslami hiçbir dini hassasiyeti olmadığı için ramazan ayıda dinlemeden askerimizi polisimizi şehit ettiler. Milletimizin arasına nifak tohumları ekmeye, milletimizi ayrıştırmaya, bölmeye parçalamaya, devletimizin varlığına kastetmeye devam ediyor. 32 sene olmuş. Maalesef 32 senedir bu ülkeyi yönetenler hain kalleş PKK ile gerektiği gibi mücadele etmediler. Değil bir kere 32 kere bu terör örgütü bitirilebilirdi."

HDP'li belediyeleri de eleştiren Destici, "Sadece belediyeler değil belediye başkanları değil evet onlar yılanın başı ama bu belediyelerde çalışanların pek çoğu o bölgenin şehrinde ilçesinde devletten maaş alan memur adı altındaki hainler var, müdürler var, öğretmenler var. PKK'ya hizmet eden devlet görevlileri var. Bunların hepsinin tespit edilip ayıklanması ve hak ettikleri cezayı hukuk önünde almaları gerekir." dedi.

Destici konuşmasının devamında Rusya ve İsrail ile olan normalleşme sürecini de değindi.