TRABZON (AA) - Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, mahalle ziyaretleri kapsamında 2 Nolu Bostancı Mahallesi'ni ziyaret etti.

Mahallede DSİ tarafından yapılan köprüde incelemelerde bulunan Genç, köprünün seçim vaatleri arasında olduğunu belirtti.

"Verdiğimiz sözleri tutuyor olmak ve bunların gerçekleşmesini takip etmek bizim için mutluluk verici." diyen Genç, "'Çünkü 'laf havada kalsın' siyasetini bertaraf eden bir siyasi anlayışın mensuplarıyız. Laf havada kalmayacak. Laf bizzat yerinde icra edilerek gerçekleşecek." ifadesinde bulundu.

Genç, köprü ve park konusunda önemli adımlar atıldığına da işaret ederek, şunları kaydetti:

"Park konusunda da Büyükşehir Belediyemize teşekkür etmek istiyorum. Geriye okul kalıyor. O konuda da Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun ciddi desteğini alarak bu takibatı sürdüreceğiz. Mekan olarak konuştuğumuz alanlar var ama iş bu zemine oturmadı. İnşallah bu projemiz de hayata geçerek mahallemizi eğitimi, altyapısıyla daha yaşanabilir bir mahalle konumuna getireceğiz. Ben bu işleri takip eden Muhtarımıza, DSİ Müdürlüğümüze, Büyükşehir Belediyemize, Bakanımız Süleyman Soylu'ya çok teşekkür ediyorum."

2 Nolu Bostancı Mahallesi Muhtarı Coşkun Uğuş ise seçim döneminde vaat edilen projelerden biri olan köprünün yapılıyor olmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.