SAMSUN (AA) - 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Topaloğlu, Bafra Muhtarlar Derneği tarafından ilçedeki bir restoranda organize edilen toplantıda, muhtarların taleplerini dinledi, yaptıkları ve yapacakları çalışmaları anlattı.

Geniş bir coğrafyada 38 mahalleye hizmet verdiklerini belirten Topaloğlu, hizmetleri görev ve sorumluluk alanına göre Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürüttüklerini söyledi.

Randevu sistemi ile çalışmadığını, 2009 yılından bugüne kadar makam odasının kapısının hiç kapanmadığını dile getiren Topaloğlu, "Günün her saatinde vatandaşlarımıza ve muhtarlarımıza kapımız sonuna kadar açık. Bizleri bu makamlara getiren vatandaşlarımızla randevu ile görüşmek hiçbir zaman prensibim olmadı. Bu makamların asıl sahibi halktır." dedi.

Topaloğlu, 2017 yılının projeler yılı olacağını ifade ederek şöyle konuştu:

"İlçemizde yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı devam ediyor, 2017 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılacak. Barajımız tamamlanmak üzere. İçme suyu hattı 55 milyon liraya ihale edildi, sulama hattı ihalesi de birkaç ay içinde gerçekleşecek. Doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle bozulan yollarımızın tamiratına başladık. Kültür merkezimizin projesi tamamlandı, Hazine'den yer tahsisini bekliyoruz. Birkaç ay içinde ihalesini gerçekleştirerek 2017 yılı sonunda hizmete açmak istiyoruz. Hedefimiz 19 Mayıs ilçemizi bir bütün olarak ele alarak daha yaşanır, daha güçlü bir kent yapmak."