TRABZON (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, hafta sonu deplasmanda Gümüşhanespor ile karşılaşacak Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, kayıplarını telafi edebilmek için Gümüşhanespor karşılaşmasından puan ya da puanlar almaları gerektiğini söyledi.

Ortakudaş, Gümüşhanespor'un ligin iyi takımlarından biri olduğunu belirterek, peş peşe hesapta olmayan kayıplar yaşadıklarını vurguladı.

Bu gidişata "dur" demeleri gerektiğini dile getiren Ortakudaş, "Şiddetle puanlara ihtiyacımız var. Kayıplarımızı telafi edebilmek için Gümüşhanespor karşılaşmasından puan ya da puanlar almalıyız" dedi.

Takımının iyi oynadığını, performanslarının üst düzeyde olduğunu ancak kaybettiklerini ifade eden Ortakudaş, "Nedeni ise hakemlerin kötü yönetimi. Geçen haftaki Göztepe maçını, hakemin olmadık yere çaldığı penaltıyla kaybettik. Dişe diş oynadığımız mücadelede çalınan haksız penaltı, maçı kaybetmemize neden oldu. Penaltıya kadar maçı kontrolünde götüren taraf bizdik. Aynı şeylerin bundan sonraki maçlarımızda yaşanmamasını arzu ediyoruz. Birlik Nakliyat Düzyurtpor, hakkıyla yönetilen her maçı kazanabilecek güce sahip. Gümüşhanespor maçımız da bunlardan biri" diye konuştu.