TRABZON (AA) - Trabzon'da, "Bizim uşaklar tarihle buluşuyor" projesi kapsamında öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldığı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğünce Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençlerin Sosyal Koruma ve Destekleme Programı (ÇOGEP) kapsamında hayata geçirilen "Bizim uşaklar tarihle buluşuyor" projesinin yürütüldüğü anımsatıldı.

Proje doğrultusunda öğrencilerin yüzünün güldürüldüğü vurgulanan açıklamada, ortaokulda öğrenim gören 240 öğrenciye kırtasiye malzemesi yardımında bulunulduğu aktarıldı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı ortaklığında İl Emniyet Müdürlüğünce hazırlanan 'ÇOGEP- Bizim uşaklar tarihle buluşuyor"' projesinin 25 Şubat 2016 tarihinde proje değerlendirme kurulunun onayı ile kabul edildi.

Bu kapsamda Akçaabat Mevlüt-Selami Yardım, Araklı Yılmaz Çebi, Arsin Cumhuriyet, Beşikdüzü Merkez, Çarşıbaşı, Çaykara Zeki Bilge, Dernekpazarı Atatürk, Düzköy H. Mehmet Ofluoğlu, Hayrat İMKB Yatılı Bölge Okulu, Köprübaşı Merkez, Maçka Cumhuriyet, Tonya Feride Ahmet Şener, Of Mikdat Sarıalioğlu, Sürmene Yakup Kalafatoğlu, Şalpazarı Atatürk ve Vakfıkebir Osman Tan Ortaokullarında öğrenim gören 240 öğrenciye çanta ile kırtasiye malzemesi yardımında bulunuldu."