İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yaşanan terör olayı sonrasında Bodrum’da bulunan bazı kulüpler kapılarını bir gün turistlere kapatırken, konserler de iptal edildi.
Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen canlı bomba saldırısında hayatını kaybeden 42 kişi ve yaralanan çok sayıda kişi için Bodrum’un ünlü mekanları “Terörü Lanetliyoruz” pankartı açarak 1 günlüğüne kapılarını kapattı. Bazı kulüpler tamamen kapanırken, bazı eğlence mekanları da kısık sesle müzik çaldı. Konseri olan kulüpler ise konserlerini iptal etti.

“MİLLETİMİZ AĞLARKEN BİZ EĞLENEMEYİZ”
Gümbet Barlar sokağında bulunan bir kulüp kapısına “Terörü lanetliyoruz” pankartı açan Erkan Sayer, “Ülkemizde yaşanan bu kötü olayı kınıyoruz. Menfur saldırıda ölen şehit düşen insanlara Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Bugün dükkanımızı açmıyoruz. Kendimize ve ülkemize saygımızdan dolayı bugün kapalıyız. Türkiye’nin başı sağ olsun. Gelen müşterilerimize ise bütün ülke yas halindeyken, biz eğlenemeyiz biz eğlence satıyoruz insanlara ama bugün biz yas tutuyoruz. Müşterilerimizde bunu tatlı bir dille anlatacağız. Ülkemiz yastayken biz burada milletimiz ağlarken biz gülemeyiz bu yüzden dükkanımızı kapattık” dedi.
(İHA)