Ramazan ayında, namaz kıldıran seccadeye vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.
Namaz surelerini tekrarlayan pilli seccadenin büyük ilgi gördüğünü belirten Mehmet Kalay, “Namaz kıldıran seccade yaklaşık 6 aydır gündemimizde. Ramazan’da daha çok sattığımız ve taleplerin arttığı bir dönem bizim için. Namaz kılmayı bilmeyen veya yeni öğrenen, yurt dışına giden vatandaşlarımız daha çok ilgi gösteriyor" dedi.
“Duası, ezan okuması, namazların kılınışı özel bir firmadan bu cihaza yüklenmiştir" diyen Kalay, "Bilmeyenler için aynı imam gibi tekrarlayarak namazın surelerini, kametlerini getirip her namazı kendisi kıldırmaktadır. Bunu da tekrarlayarak kolayca namazı öğrenebileceği bir üründür" diye konuştu.
Seccade satışlarının Ramazan ayı içinde daha çok olduğunu söyleyen Kalay, "Namaz kıldıran seccadeye talep oldukça fazla. Yeni bir ürün olduğu için vatandaşların dikkatini çekiyor ve rağbet görüyor. Satışlarımızdan memnunuz. Vatandaşlarımız bunları görsün, öğrensin. Namaz kılmayanlar için çok büyük bir kolaylık. Ortalama fiyatlarımız 75 lira civarında. Garantili bir üründür. 1 yıl garantilidir. Pille çalışmaktadır” dedi.
(İHA)