Türkiye’deki elektrikçiler için özel olarak satışa sunulan en uygun fiyatlı ürünler ile hem elektrikçileri memnun ediyor hem de ucuza ürün satarken artı olarak indirim olanağı veriyor. Yani her türlü alım yapan kişi kazanç sağlıyor. Fazticaret.com ile hem ucuz fiyata ürün alma şansınız oluyor hem de ucuza aldığınız ürünler üzerinden ekstra puanlar kazanabiliyorsunuz.

Faz Ticaret sitesinden alışveriş yapan herkes aldığı ürüne özel belirlenen puanları biriktirebiliyor. Biriken puanları ile yeterli bakiyeye ulaşması halinde ürün alımında kullanabiliyor. Ya da biriken puan kadarını kullanıp üstünü ödeme yaparak işlemini tamamlayabiliyor. Fazticaret ile kullanıcılar her şekilde kazanma şansı yakalıyor diyebiliriz. Bu nedenle tüm elektrikçiler bir tık ile hem ceplerinden kazanabilirler hem de zamanlarından. Bu sayede tasarruf etme imkânı da yakalayabilirler.

Fazticaret ile elde edilecek kazancı şöyle açıklayabiliriz: “Dışarıda 10 lira olan bir priz, burada da 10 lira olsun diyelim. Fazticaret bu prize %10 puan versin. Yani 10 liralık bir prizden 1 lira kazanıyorsunuz. 10 prizde 1 priz bedavaya geliyor. Aynı zamanda oturduğunuz yerden sipariş verdiğiniz için de ekstra olarak yol masraflarından kurtulmuş da oluyorsunuz.” Fazticaret ile her şekilde kazanıyorsunuz.

Fazpuan Avantajları

Firmanın ödüllendirme programı olarak adlandırdığı bu programda her satış bir ödül demektir. Fazpuan ismi verilen bu ödüllendirme programından elektrikçiler, toptancılar, perakende satış noktaları ve bayiler yararlanabiliyor. Ayrıca Fazticaret ile kazandığınız fazpuanlarınızdan hediye çekleri de kazanıyorsunuz. Carrefour’dan Teknosa’ya kadar  birçok platformda kullanma olanağı sağlıyor.

Fazpuanlarınız ile her ay belli dönemlerde düzenlenen kampanyalardan da faydalanabilirsiniz. Bu kampanyalar ile kazançlarınızı artırabilirsiniz. Fazpuanlarınızı mobil uygulama sayesinde daha kolay kullanabilirsiniz.

Fazpuanlarınızı Hediyemo üzerinden binlerce indirim çeki ile de değiştirme imkânınız bulunmaktadır. Ayrıca yine fazpuanlarını yine Hediyemo üzerinden binlerce ürün ile değiştirebilirsiniz. Yani bu açıdan bakıldığı zaman da yine siz müşteriler kardasınız. Hem ucuz ürün satın alıyorsunuz hem de üstüne aldığınız ürünlerden puan ve puanlar kazanarak yine siz kazanıyorsunuz.