ÇORUM (AA) - Çorum Belediyesi ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından düzenlenen Mahallelerarası Minikler Futbol Turnuvası öncesi sporculara malzeme yardımı yapıldı.

Geleneksel olarak düzenlenen turnuvada mücadele edecek takımlara, Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı yanındaki sentetik sahada Çorum Belediyesince malzeme yardımı yapıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi olarak birçok alanda olduğu gibi spor yatırımlarına da ağırlık verdiklerini söyledi. Bugünün çocuklarına verilecek destekle yarının sporcularının yetişeceğini ifade eden Külcü, turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi.

Külcü'nün konuşmasının ardından turnuvada mücadele edecek sporculara malzeme dağıtımı yapıldı. 16 takımın 3 grupta mücadele edeceği mahalleler arası minikler futbol turnuvası için takımlara 600 eşofman, 320 forma takımı, 354 halı saha ayakkabısı, 354 tekmelik, 354 tozluk, 160 maç topu, 160 antrenman topu, 32 kaleci eldiveni ve şortu verildi.

Törene, Belediye Başkan Yardımcısı ve Çorum Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Çorum Şubesi Başkanı Sefer Kurtaran ve Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan da katıldı.