ARTVİN (AA) - Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Ekrem Yüce, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe'yi ziyaret etti.

Başkan Kocatepe'nin makamında gerçekleştirilen, Artvin İl Özel İdare Genel Sekreteri Orhan Yazıcı ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dursun Okur'un da hazır bulunduğu ziyarette, kentte yürütülen ve yürütülmesi planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Yüce, burada yaptığı konuşmada, Artvin'de yapılan çalışmalara destek verdiklerini belirterek, "Bundan sonra da her alanda ve koşulda her türlü desteği vermeyi sürdüreceğiz. Bir yerde proje, hizmet varsa bize düşen de bunlara destek olmaktır." dedi.

Kocatepe de bütün kurumlarla Artvin'e hizmet için yoğun şekilde çalıştıklarını vurgulayarak, "Her alanda gelişen ve büyüyen Artvin için çalışıyoruz. Bugüne kadar hem belediyemiz, hem de diğer kurumlarımız birçok önemli çalışmaya imza attık ve atmaya da devam edeceğiz." diye konuştu.

Projelere desteklerini esirgemeyen Yüce'ye teşekkür eden Kocatepe, bundan sonra da çalışmalara her türlü desteği vereceklerine inandığını kaydetti.

Kocatepe, ziyaret anısına Yüce'ye üzerine Artvin fotoğrafı basılı plaket sundu.