Nevşehir’de demokrasi nöbetinin 19. gününde “Dombra” şarkısının sahibi ünlü Kazak şarkıcı Arslanbek Sultanbekov mini bir konser verdi.
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de demokrasi nöbeti devam ediyor. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in daveti üzerine Nevşehir’e gelen ünlü Kazak sanatçı Arslanbek Sultanbekov, başta Dombra şarkısı olmak üzere sevilen şarkılarını Diriliş Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar için seslendirdi. Binlerce vatandaşın alkışları ile sahneye çıkan Sultanbekov, tüm dünya ülkelerinin, dünyanın Türkiye’ye ihtiyacı olduğunu söyledi. Sultanbekov, “Bizler burada olduğumuz için çok seviniyoruz. Bizi buraya davet etmiş olduğu için Sayın Belediye Başkanımız Hasan Ünver’e teşekkür ediyoruz. Bizim için Türkiye çok önemi bir devlet. Müslüman dünyasında, Türk dünyasında çok önemli bir devlet. Biz çok üzülüyoruz, çok. Bu Türkiye’de kötü şeyler olsa, biz Allah’tan diliyoruz Türkiye yaşasın, Türkiye büyüsün. Türkiye’de her zaman barış olsun. Türkiye güçlü, Türkiye tüm dünyaya lazım, Türkiye bizlere lazım” diye konuştu.
Sultanbekov, konuşmasının ardından ise Dombra şarkısını mitinge gelen yaklaşık 20 bin kişi için seslendirdi. Vatandaşların Dombra şarkısını bir kez daha söylemesini istemesi üzerine Sultanbekov, şarkının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için uyarlanmış bölümünü mitinge gelen binlerle hep birlikte söyledi.
Program sonunda Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti İl Başkanı Mehmet ali Tanrıver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rauf Yanar halkı selamladı.
(İHA)