ÇORUM (AA) - Çorum'da düğünden çıktıktan sonra Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbetine katılan gelin ve damat, evlilik cüzdanlarını meydanda aldı.

Kentteki bir salonda düğünleri gerçekleştirilen Aynur ve Emre Uğurol, daha sonra gelin arabasıyla Hürriyet Meydanı'nda darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbetine katıldı.

Bu sırada platformda bulunan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Uğurol çiftini platforma davet etti. Başkan Külcü, alkışlar arasında platforma gelen çifte evlilik cüzdanlarını takdim etti.

Çifti tebrik eden ve mutluluklar dileyen Külcü, "Yoğun programımdan dolayı nikah töreninize katılamadım. Ama siz düğünden sonra aramıza katılarak demokrasi nöbetine destek verdiniz. Sizlere vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız çiftlerden en az 3 çocuk istediğinde herkes tepki göstermişti. Ancak ne kadar haklı olduğunu şu an görüyoruz. Herkesin en az iki, üç çocuğu olsun ki bu meydanlar asla boş kalmasın, vatan nöbeti tutun vatandaşlarımız bu meydanlardan eksilmesin." dedi.

Uğurol çifti de Başkan Külcü'ye teşekkür ederek, düğünlerinin ardından meydanda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara destek vermek istediklerini söyledi.