DÜZCE (AA) - Düzce'de yakınının gelin alma törenine katılan kişinin, tabancayla havaya ateş açılması sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin adliyeye çıkartılan 4 şüpheliden biri tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartıyla salıverildi.

Ağa Mahallesi'nde bir yakınının gelin alma törenine katılan Nusret Kaymak'ın (50), başına mermi isabet etmesi sonucu yaşamını yitirmesinin ardından Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerince gözaltına alınan 4 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlılardan Ramazan Koçyiğit çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, M.T, M.T. ve F.T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ağa Mahallesi'nde bir yakınının gelin alma törenine katılan Nusret Kaymak, tabancayla havaya açılan ateş sonucu başından yaralanmış, çevredekilerce kaldırıldığı Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti. Olayın ardından törende silah atan kişileri tespit eden polis ekipleri, olay yerinde 2'si ruhsatsız 3 tabanca ile bir kuru sıkı silaha el koyarak, silah sahipleri Ramazan Koçyiğit, M.T, M.T. ve F.T'yi gözaltına alınmıştı.