SAMSUN (AA) - Eski AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, partisinin Havza İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Aynı zamanda AK Parti Samsun Koordinatörü de olan Ünal, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ile Havza İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, Belediye Başkanı Murat İkiz, İlçe Başkanı Mahmut Karahan ve Belediye Meclis üyeleri ile toplantı gerçekleştirdi.

Ünal, il koordinatörü olarak bölgede ve ilçelerdeki parti teşkilatlarını ziyaret ettiklerini söyledi.

Türkiye'nin 15 Temmuz'de bir felaketten döndüğünü vurgulayan Ünal, "Halkımız birlik ve beraberlik içerisinde bunu sağladı. Halkımızın karşısında bizler de teşkilatlarımız ve parti üyelerimiz ile birlik beraberlik içinde olmalıyız. Varsa kırgınlıklarımızı ve kızgınlıklarımız bir kenara bırakarak, halkımız ve partimiz için çalışmalıyız. Enerjimizi 15 Temmuz gecesi bir bütün olan halkımıza hizmet etmek harcamalıyız." dedi.

Göksel de AK Parti'nin bir istişare partisi olduğunu dile getirerek, "Gücümüz birlik ve beraberliğimizden gelmekte. Birlik ve beraberliğimizi sağlamak ve devam ettirmek adına düzenli olarak bu tür toplantı ve denetimleri yapıyoruz. Gücünü halktan alan partimiz her zaman halkımıza hizmet etmek için hazır olmak zorunda." diye konuştu.